За Община Бойчиновци ви разказахме в няколко разследвания, пише .Прочетете ощеКадрите,

...
За Община Бойчиновци ви разказахме в няколко разследвания, пише .Прочетете ощеКадрите,
Коментари Харесай

Бум на нови регистрации преди местния вот в Бойчиновци

За Община Бойчиновци ви разказахме в няколко следствия, пише .
Прочетете още
Кадрите, които ви демонстрираме са на изоставени къщи, в които живеят хора, само че единствено по изборите. Т.е регистрирани са тук, с цел да гласоподават, а за това, че са изоставени и в тях не живеят хора, свидетелства този протокол публикуван от регионалната администрация на Монтана, в който са открити нарушавания на закона за гражданската регистрация „ Новорегистрирани, има към 500 -600 индивида в община Бойчиновци, което трансформира вота в общината “, описа Бисер Петров, който през целия избирателен ден подаде десетки сигнали за нарушавания.

Най-фрапиращ обаче е казусът с юриста на община Бойчиновци -Красимира Атанасова, която е и член на Общинска изборна комисия е записана в дома на краткотрайно изпълняващия длъжността кмет и секретар на кмета на общината-Ирена Томова.

В протокола на Комисията към регионалния шеф е посочено, че това е престъпление, както и че лицето не живее и в никакъв случай не е живяла на този адрес и би следвало да бъде отрегистрирана.

Красимира Атанасова има непрекъснат адрес в Монтана, и там се прибира след работа, видяхме с екипа ни. Търсим двете, само че те не желаят да се срещнат с нас.

Бащата на Томова твърди, че Атанасова живее в дома им на квартира. Съседите обаче отхвърлят да са я виждали в миналото.

Вижте видеото:



В нощта на изборите полицията влезе в община Бойчиновци. Извършват се претърсвания и разпити. По наша информация проверяват документно закононарушение, обвързвано с изборите за локален избор.

Следва продължение!

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР